Verwijzen naar Curess

Aanmelden

Verwijzen naar Curess

Voor ouders en kinderen.

Een verwijzing naar Curess is op verschillende manieren mogelijk. Het is belangrijk dat u zich meldt bij het Jeugdloket van de gemeente waar u woont, of bij uw huisarts. Zij zullen uw vragen met u bespreken en kijken of en welke ondersteuning nodig is. Als er ondersteuning nodig is, kunt u vragen voor een verwijzing naar Curess. Wanneer de aanmelding bij ons binnen is, maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Twijfelt u of u contact moet opnemen met de gemeente of met de huisarts? Vanuit Curess denken we graag met u mee. U mag ons dan altijd bellen. Wij helpen u graag met het goed omschrijven van uw hulpvraag en leggen uit op welke manieren wij mogelijk kunnen ondersteunen.

Aanmelden

Voor verwijzers

(jeugdconsulenten, wijkcoaches, huisartsen, jeugdbeschermers, etc.)


Wilt u een kind of een gezin doorverwijzen naar Curess? Dat kan! In heel Twente en in de zorgregio Midden IJssel / Oost Veluwe zijn wij gecontracteerd voor diverse vormen van ambulante jeugdhulpverlening in gezinnen. Wij proberen iedere aanmelding binnen drie weken op te pakken. Via de aanmeldknop hieronder kunt u de aanmelding direct indienen. Deze aanmelding wordt volledig AVG-proof verwerkt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de aanmelding door te nemen. Twijfelt u over een aanmelding? Bel gerust. Wij helpen graag met het verduidelijken van de situatie en adviseren graag!

Aanmelden

De voordelen van Curess
Persoonlijke aanpak
Intensieve samenwerking
Zorg afgestemd op uw situatie
Direct inspelen op situaties.
Naast het gezin
Naast elkaar, met elkaar.
Hoe snel kunnen we starten?

In overleg bepalen wij samen met de verwijzer of het mogelijk is om direct te starten.

In overleg bepalen wij samen met de verwijzer of het mogelijk is om direct te starten. Met name bij de casussen waar een groot aantal uren ingezet moet worden kan het zijn dat er eerst met een kleiner aantal uren gestart wordt. Zodra er meer ruimte is kan dit aantal worden uitgebouwd. We streven er altijd naar om binnen drie weken na aanmelding te starten.

Aanmelden