Blijf op de hoogte...

met ons blog over de ontwikkelingen binnen Curess en het werkveld.

Vacature Ambulant Hulpverleners Jeugdzorg Twente

25 februari 2019

Wij zoeken voor  de regio Twente een aantal :

Ambulant Hulpverleners Jeugdzorg

(Schaal 8 CAO Jeugdzorg)

Wie zijn wij?

Curess is een jonge organisatie die  jeugdhulp en jeugd GGZ biedt in de regio’s Twente en de zorgregio Midden IJssel/Oost Veluwe. Er werken ongeveer 45 Ambulant hulpverleners bij onze organisatie. Binnen deze hulpverlening zetten we onze ambulante jeugdhulpverleners in binnen de gezinnen. We willen partner zijn van kinderen, jongeren, ouders, opvoeders en leerkrachten om weer te leren samenwerken. Dat doen we in reguliere ambulante hulpverlening, maar ook in de ambulante spoedhulp. Onze aanpak kenmerkt zich door systeem gericht werken vanuit relatie en verbinding naar resultaat. Werken bij Curess betekent dat je er bij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team wat veel onderling in contact is en waar we samenwerken op een professionele wijze en heel veel plezier hebben.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een zelfbewuste ambitieuze collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de juiste zorgverlening aan je cliënten. Je bent gericht opgeleid (HBO MW/SPH of vergelijkbaar) en als je vervolgopleidingen als bijvoorbeeld IAG hebt gevolgd en wanneer je ervaring hebt is dat een voordeel. Een VOG en een geldige SKJ registratie zijn een must!

Ben je flexibel, een teamspeler, maar ook in staat om zeer zelfstandig te werken? Wil je werken in een leuke, jonge ondernemende Jeugdzorgorganisatie en wil je mee ontwikkelen aan de jeugdzorg van de toekomst? Dan willen we jou misschien wel graag in ons team!

Wat hebben we te bieden?

Wij hebben een baan voor je. We zoeken collega’s die minimaal 28 uur per week willen werken. Dat betekent dat ook 32 of 36 uur tot de mogelijkheden hoort! Daarnaast bieden we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een auto) en veel ruimte voor ontwikkeling.

Heb je vragen?

Dan mag je bellen met Eddy de Bruin op 06-51953560

Heb je zin in deze baan?

Stuur dan een informele mail waarin je beschrijft wie je bent en waarom je met ons zou willen werken. Graag ook je CV bijvoegen. Deze mail mag naar sollicitaties@curess.nl. Voor meer informatie kijk op www.curess.nl.

Share deze blog op jouw favoriete social media!


Twitter @curess_jeugd