Vacature

Ambulant Hulpverlener (Regio Midden IJssel/Oost Veluwe)

Wie zijn wij?

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente en Midden IJssel / Oost Veluwe. Er werken inmiddels meer dan 60 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan als het moeilijk is. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Wie zoeken we?

Wij zoeken voor ons team in de regio Midden IJssel - Oost Veluwe (dat zijn de gemeenten Hattem, Heerde, Epe, Apeldoorn, Zutphen, Brummen, Voorst en Lochem) een zelfbewuste ambitieuze collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de juiste zorgverlening aan je cliënten. Je hebt een relevante HBO- of WO-opleiding (MW/SPH, Social Work of vergelijkbaar). Ervaring binnen de Jeugdzorg is een pré. Maar een VOG en een geldige SKJ-registratie zijn een must.

Ben je flexibel, een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken? Wil je mee ontwikkelen aan de Jeugdzorg van de toekomst? En wil je werken bij de leukste Jeugdzorgorganisatie van Nederland? Dan willen we jou misschien wel graag in ons team!

Wat hebben we te bieden?

Wij hebben een baan voor je! We zoeken collega’s die minimaal 28 uur per week of meer willen werken in een uitdagende en flexibele baan. Daar hoort werken op avonden en in de weekenden bij. We bieden leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto en veel ruimte voor ontwikkeling.

Terug naar overzicht
  • Regio Midden IJssel / Oost Veluwe
  • Opleiding HBO Niveau
  • Werkervaring +- 3 jaar
  • Vakgebied Ambulante Hulpverlening Jeugdzorg
Deel deze vacature!
Solliciteren Heb jij zin in deze baan? Solliciteer direct!