Vacature

Medewerker Cliëntadministratie

Wie zijn wij?

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente en Midden IJssel / Oost Veluwe. Er werken inmiddels meer dan 60 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan als het moeilijk is. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een zelfbewuste ambitieuze collega met hbo-denkniveau, die aan het werk wil in onze backoffice. Je krijgt een belangrijke rol in het faciliteren van het werk van onze hulpverleners. Je moet hierbij denken aan caseloadplanning, beheer van zorgtoewijzingen en facilitaire ondersteuning van onze hulpverleners. Ook licht financieel administratief taken komen voor.

Heb je humor en heb je vooral geen negen tot vijf mentaliteit? Durf je een telefoon op te nemen, kan je snel schakelen en vind je werken met ICT-systemen leuk? Dan dagen we je uit om te solliciteren!

Wat hebben we te bieden?

Wij hebben een baan voor jou van minimaal 24 uur per week. Meer uren per week zijn zeker bespreekbaar. Je kan zo snel mogelijk beginnen en we bieden salaris conform de CAO Jeugdzorg.

Heb je vragen?

Dan mag je bellen met Eddy de Bruin op 06-51953560.

Terug naar overzicht
  • Regio standplaats Holten
  • Opleiding gerichte administratieve opleiding
  • Werkervaring +- 3 jaar
  • Vakgebied Ambulante Hulpverlening Jeugdzorg
Deel deze vacature!
Solliciteren Heb jij zin in deze baan? Solliciteer direct!